Ékszervaros

Mikor lepted meg utoljára a barátodat, barátnődet, anyukádat, vagy saját magad csak úgy spontán? Épp itt az ideje! Gondolj bele, micsoda emlékezetes nap lenne, ha beállítanál egy szép dobozzal, és annyit mondanál: -„Ezt azért vettem, mert úgy gondoltam tetszene Neked!” Te lennél rögtön a nap hőse, de minimum a világ nyolcadik csodája! És gyorsan híre menne, hogy Te vagy a legaranyosabb, legkedvesebb... és fejezd be úgy a mondatot, ahogy Neked tetszik!

Friss topikok

  • Éva Surányi: Igen A swarovski kristályokkal készített ékszerek,gyönyörűek sokrétüségének csak a fantázia szab ... (2014.05.17. 14:07) Swarovski kristály röviden
  • Ékszerváros: Ha szeretnéd városaodat ékszervárossá tenni ajánlj egy üzletet akit megkereshetnénk viszonteladóna... (2008.07.02. 22:49) Elindultunk

Címkék

Archívum

Swarovski kristály röviden

2008.07.05. 18:34 | Ékszerváros | 1 komment

A Swarovski kristályok alapanyagukat tekintve egyáltalán nem mondhatók drága köveknek. Áruk, látványuk, presztízsük mégis vetekszik a különféle drágakövekével. A gyémántnál ritkaságát, korát fizetjük meg, Swarovski kristályainál pedig a technikát, a tudást, ami az értéktelenből pillanatok alatt valami értékest, szépet, egyedülállót hoz létre.

A kristályok sikere töretlen, köszönhetően a családi titoknak, a gyártási technológiának, a szaktudásnak, amely az eredeti drágakövek szépségét produkálja nem másból, mint egyszerű üvegből. És hogy ezek a kövek, melyek a szépség és tudás ötvözetei menyire megtalálták helyüket a mai modern, tudásalapú világunkban, azt felhasználásuk sokfélesége jelzi. Rengeteg gyártó választja egy-egy terméke számára exkluzív külsőnek a Swarovski kristályokat.

 

A divatszakmán kívül a lakberendezés területén éppoly előszeretettel használják, mint a különféle elektronikai, vagy telekommunikációs eszközök díszítésére. Találkozhatunk kristályokkal díszített iPoddal és PDA-val, több mobilcég slágertelefonja is kapott Swarovski köntöst, ősszel pedig a Sony a japán Abiste ékszerüzlettel közösen hozza forgalomba az NW-E010-es walkman Swarovski kristállyal díszített változatát.

Ezek a különleges, ám nagyon szép kristályok már hazánkban is egyre nagyobb teret nyernek.

Igen nagy választékban találhatunk ékszereket, ruhákat, és különböző tárgyakat, amelyek swarovski kristályokkal vannak díszítve.

A kristály igazi ragyogást és eleganciát ad, minden terméknek és viselőjének, méltán vívta ki a világhírnevet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszervaros.blog.hu/api/trackback/id/tr41554766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éva Surányi 2014.05.17. 14:07:11

Igen
A swarovski kristályokkal készített ékszerek,gyönyörűek sokrétüségének csak a fantázia szab határt.Sok rétü felhasználhatósága miatt én nagyon szeretek vele dolgozni!
Címkék: swarovski
süti beállítások módosítása