Ékszervaros

Mikor lepted meg utoljára a barátodat, barátnődet, anyukádat, vagy saját magad csak úgy spontán? Épp itt az ideje! Gondolj bele, micsoda emlékezetes nap lenne, ha beállítanál egy szép dobozzal, és annyit mondanál: -„Ezt azért vettem, mert úgy gondoltam tetszene Neked!” Te lennél rögtön a nap hőse, de minimum a világ nyolcadik csodája! És gyorsan híre menne, hogy Te vagy a legaranyosabb, legkedvesebb... és fejezd be úgy a mondatot, ahogy Neked tetszik!

Friss topikok

  • Éva Surányi: Igen A swarovski kristályokkal készített ékszerek,gyönyörűek sokrétüségének csak a fantázia szab ... (2014.05.17. 14:07) Swarovski kristály röviden
  • Ékszerváros: Ha szeretnéd városaodat ékszervárossá tenni ajánlj egy üzletet akit megkereshetnénk viszonteladóna... (2008.07.02. 22:49) Elindultunk

Címkék

Archívum

Vicc igaz történet alapján:D

2008.07.18. 11:42 | Ékszerváros | Szólj hozzá!

Bár nem feltétlen a blogba illő téma ,de nem hagyhattam ki, hogy megosszam veletek!

Egy vadász szafarira ment a feleségével és az anyósával. Letáboroztak a dzsungelben. Egyik éjjel a feleség kétségbeesetten keltegeti a férjét:
- Drágám, eltűnt a mama, gyere menjünk és keressük meg!
A vadász megragadja a puskát, és elindulnak a sötét éjszakában. Nem messze a sátruktól, egy tisztáson rémisztő látvány tárul eléjük: a mama egy bokor előtt áll, és egy hatalmas hímoroszlánnal néz éppen farkasszemet. A fiatalasszony rémülten suttogja a férjének:
- Uramisten, most mi lesz?
- Semmi - feleli a vadász. Az oroszlán kereste magának a bajt, hagyjuk, hogy másszon ki belőle egyedül!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszervaros.blog.hu/api/trackback/id/tr99574065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: vicc
süti beállítások módosítása