Ékszervaros

Mikor lepted meg utoljára a barátodat, barátnődet, anyukádat, vagy saját magad csak úgy spontán? Épp itt az ideje! Gondolj bele, micsoda emlékezetes nap lenne, ha beállítanál egy szép dobozzal, és annyit mondanál: -„Ezt azért vettem, mert úgy gondoltam tetszene Neked!” Te lennél rögtön a nap hőse, de minimum a világ nyolcadik csodája! És gyorsan híre menne, hogy Te vagy a legaranyosabb, legkedvesebb... és fejezd be úgy a mondatot, ahogy Neked tetszik!

Friss topikok

  • Éva Surányi: Igen A swarovski kristályokkal készített ékszerek,gyönyörűek sokrétüségének csak a fantázia szab ... (2014.05.17. 14:07) Swarovski kristály röviden
  • Ékszerváros: Ha szeretnéd városaodat ékszervárossá tenni ajánlj egy üzletet akit megkereshetnénk viszonteladóna... (2008.07.02. 22:49) Elindultunk

Címkék

Archívum

Bazári élet- Komárom Pék Napok

2008.07.07. 11:04 | Ékszerváros | Szólj hozzá!

Kellemes családi kikapcsolódást nyújtott a hétvégén megtartott Komáromi Péknapok!

A gyerekek szabadon rohangálhattak az erőd hatalmas udvarában, és jobbnál jobb programokon vehettek részt! Volt nagy reneszánsz vásár, és lovagi tábor, lovagi torna ahol kedvükre püfölhették egymást, ha nem is gumi kalapáccsal, de valami fegyvernek látszó tárgyal. És persze voltak lovak is, meg ijjászok, és nagy nagy dob szó, fegyver csattogás, baba bőgés, sokszor már érdemes lett volna kitenni egy 18-as karikát, mert olyan jól sikerült egy-egy csatajelenet, hogy néhány gyengébb idegzetü ovis aki nem a Dragon Ballon edződött elpityeregte magát.

Voltak persze udvari bolondok, sőt olyanok is akik annak öltöztek,:) és ha már ettől nem másztál a falra, akkor ott voltak az erődben a mászófallá kialakított objektumok, ahol Pókembert megszégyenítve kelhettek a bátrak az erőd falának tetetjére. Szombaton nem csak a látogatóknak volt sűrű programja, hanem este spontán az árusok is bekapcsolódtak, az udvari bolondozásba, és kergetőzésbe, mikor a hirtelen támadt vihar katasztrófa filmeket megszégyenítő hevességgel bontota le a szegény gyanútlan standokat. Ha lett volna balta árus, akkor még balták is potyoghatak volna az égből, de így csak maradt a bizsu, a ruhák, és a vásári kellékek. A szomszédunk is szedte a kalapját, olyannyira, hogy vasárnap már vissza se jött:), így tett még több árus is , de azért voltunk jópáran akik álltuk a sarat, illetve a vasárnapi meleget.

Had említsem meg köztük, Zsazsát és Gyöngyit, aki a helyi cukros néni szerepét töltötték be, és finomabbnál finomabb nyalánkságokat árultak az ínyencek számára! Végre nem a szokásos gumicukros megoldás volt, hanem aszalt gyümölcsökből, és különböző magvakból elkészített reform csemege! És nem csak a darazsak zsongták körül őket, hanem a vásárlók is. Ajánlom figyelmébe mindenkinek a következő nagyobb rendezvényt a Baján tartandó halászleves fesztivált, ahol az édes páros már biztos ,hogy ott lesz!

Persze mi is osztottuk az igét és az ajándék hajgumikat, és türtük a meleget és szomjúságot, és felékszereztünk jópár hölgyeményt, akik már tudják, hogy www.ekszervaros.hu a megoldás, ha ajándék ékszerre vágynak.

 

Hogy ne lógjunk ki Mi sem a sorból Klaus barátommal bevállaltunk egy komolyabb test festést, amit sokan meg is csodáltak, főleg az Én fekete virágomat ami eltakarta a fél arcom:)  Szeretnék itt megemlékezni Krisztiről, aki a kitűnő remekműveket festette nekünk és a sok sok gyereknek.

A standunknál kötelező jelleggel alkudozni kellett a portékákra, különben nem lehetett elvinni!

Ezt sok hölgy felettébb élvezte, és visszalátogatott néhányszor repetázni.Lehet bevezetjük ezt a jó szokást a Jókai téren is...

Összefoglalva ennyi történt, aki nem volt velünk sajnálhatta, de lesznek még vásárok!

Kellemes hetet kívánok!

És találj egy alkalmat, hogy meglepd MAGAD!

www.ekszervaros.hu

Írta:Horváth László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszervaros.blog.hu/api/trackback/id/tr76556916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: vásár
süti beállítások módosítása